Finalització Projecte Socialització Llibres

Benvolgudes famílies,

Els darrers tres cursos, per aquestes dates, fèiem una reunió de presentació del projecte de socialització de llibres amb les famílies dels alumnes de segon.

Aquest curs vam decidir no fer-la. En el seu lloc, el dimarts 28 de maig de 2019, vam fer una reunió amb pares i mares de famílies participants en el projecte de socialització de llibres de l’escola.

L’objectiu de la trobada era explicar l’estat del projecte i com preveiem la seva evolució a partir del curs vinent després de conèixer quins llibres farien servir els alumnes de tercer fins sisè. Els canvis en els mètodes d’ensenyament a l’escola han fet que la meitat dels cursos del projecte es quedin sense llibres reciclables, perquè a 5è i 6è passen a treballar amb quaderns en lloc de llibres i aquest fet ens va portar a fer una reconsideració de què feiem a partir del curs següent amb el projecte que vam iniciar fa tres anys.

La proposta que ens semblava més apropiada arribats a aquest extrem era donar per acabat el projecte de socialització (excepcionalment es mantindrà pels alumnes que van entrar al projecte el setembre passat i que passen a quart, els quals tindran llibres reciclats del projecte que hauran de retornar a l’escola a finals del curs 2019/20).  Així ho vam exposar i debatre entre els assistents a la reunió. Vam proposar una votació per refermar aquesta decisió i els assistents hi van donar suport per unanimitat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les famílies que han cregut en el projecte i hi han participat. En tres anys, havíem aconseguit que la meitat dels alumnes de 3r a 6è ja en formessin part. També agrair a tots aquells i aquelles que ens han ajudat aquests anys a recollir i preparar els llibres pel curs següent. Sense la seva ajuda hauria estat impossible de tirar endavant un projecte d’aquestes característiques per la feinada que comporta.    

Atentament,

Comissió de llibres AMPA Pompeu Fabra

logo provisional AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s