VENDA DE LLIBRES i PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ

El pròxim curs continuem amb la implantació del sistema de reutilització de llibres als cursos entre 3r i 6è, i alhora no deixem de posar a la venda els llibres de tots els cursos pel sistema “tradicional” de compra de llibres nous cada any i propietat individual de cada família. Us recordem que ambdós són serveis que s’ofereixen als socis de l’Ampa i en cas de no ser-ho s’haurà d’abonar la quota anual (35€)

Com l’any passat, volem que els fulls de comanda estiguin disponibles també en línia, en el nostre camí cap a facilitar les gestions amb l’AMPA i amb l’escola.

En aquesta carpeta trobareu els fulls de comanda de cada curs en PDF per poder-los descarregar. Per lliurar-los, teniu dues opcions:

  • Enviar-lo escanejat per mail a ampa_pompeu@hotmail.com.
  • Emplenar-lo i portar-lo a l’AMPA del 12 al 23 de juny de 9 a 10h dimarts i dijous i de 16:30 a 18:30h dilluns, dimecres i divendres.

Recordeu marcar l’opció de pagament triada:

  • Rebut domiciliat el 25/07/17 al c.corrent on es paga la quota de soci.
  • En efectiu en el moment del lliurament de la reserva a l’AMPA.

 

Insistim que, malgrat que es manté la venda tradicional, recomanem que, si els vostres infants han de cursar entre 3r i 6è el curs que ve, us adheriu al sistema de reutilització.

En aquest enllaç trobareu informació actualitzada del projecte de socialització amb la presentació que vam fer a les famílies de segon.

Aquí us podeu descarregar el full d’adhesió pels que voleu entrar al projecte i el full de continuïtat pels que ja en formeu part.

Les opcions de lliurament i pagament son les mateixes que per a la compra de llibres tradicional.

Aquest any oferim la possibilitat d’entrar al projecte en cursos posteriors a 3er. Per això a 4rt es pagarien 70€, a 5è 60€ i a 6è 50€. Només es demana que es donin al projecte els llibres utilitzats aquest curs esborrats de llapis i en les millors condicions possibles per poder-los aprofitar.

Com podreu veure a l’enllaç d’abans, aquest any s’han rebaixat les quotes del projecte perquè a cada curs es faran servir dos llibres menys.

Si teniu cap dubte podeu enviar-nos un mail a ampa_pompeu@hotmail.com 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s