XVII mercat segona mà, inscripcions obertes.

img_35760932_1

Us comuniquem, per si és del vostre interés, que el diumenge 18 de desembre se celebrarà la 17a EDICIÓ EL MERCAT DE SEGONA MÀ I D’INTERCANVI a la Rambla Sant Jordi. El termini d’inscripció va començar aquest dimarts 15  i està obert fins el 25 de novembre, o fins la finalització del número de taules disponibles. 

Al Mercat existeix la possibilitat de poder pagar el 25% de l’import amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú “La Turuta”. Informar-vos que per poder fer el pagament en Turutes cal ser soci de l’associació ECOL3VNG. 

La inscripció al Mercat es pot fer per dues vies:

 

  • Inscriure’s a la oficina d’atenció al ciutadà (OAC) a la plaça de la vila, 8.  En el moment de la inscripció es pagaran 9 € en concepte d’inscripció i s’assignarà el número de taula. S’haurà de presentar el DNI de titular de la taula. En el cas de voler tenir una persona a la taula del costat, caldrà que les inscripcions de les persones interessades es facin en el mateix moment de forma conjunta. D’aquesta forma els números de les taules seran correlatius.
  • Inscriure’s a través de la carpeta ciutadana.  A partir de les 8:00 h. el dimarts 15 de novembre s’activarà el tràmit electrònic en l’adreça: Mercat segona mà 

NOTA: Per pagaments en Turutes en ambdós casos caldrà adjuntar el Taló Turutaire corresponent al pagament i el carnet de l’associació ECOL3VNG.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s