Reutilització de llibres – Preguntes freqüents

Lògicament, el canvi (voluntari) de sistema en la gestió de la compra i aprofitament dels llibres entre 3r i 6è està generant en aquest primer any alguns dubtes bàsics de funcionament, que ens agradaria resoldre en aquest apartat de preguntes freqüents, que anirem actualitzant a mesura que avanci el projecte.

  • Per poder formar part del projecte de socialització dels llibres NO és obligatori portar els llibres usats d’aquest any. Enguany, excepcionalment i perquè és el primer any, demanem principalment la donació al projecte dels llibres de Música de 4rt i 6è, perquè l’any vinent és el darrer que es faran servir (a partir del curs 2017-2018 la música es treballarà amb materials propis de l’escola).

  • Els llibres que tenen llicències per utilitzar-los amb l’ordinador es podran reutilitzar igualment, encara que no siguin nous.

  • Dubte sobre llibre de Música de 4rt amb ISBN antic: Diu el mestre de Música que tots dos valdrien però que prefereix el segon:
    ISBN 9788448922542 (antic)
    ISBN 9788448932039 (actual, millor aquest)
  • El curs vinent es faran servir quatre llibres nous a 3r i 4rt i tres llibres nous a 5è i 6è, per això precisament creiem que és un bon moment per començar amb el projecte de socialització i reutilització.

  • Us recordem que és un projecte d’escola en què tots sortim guanyant i que els professors hi estan plenament involucrats i en formen part activa.

Sou benvinguts a fer noves preguntes a comentaris d’aquest post o bé a l’adreça ampa_pompeu@hotmail.com (o acostant-vos al local de l’AMPA a l’escola!).

Anuncis

One thought on “Reutilització de llibres – Preguntes freqüents”

  1. Retroenllaç: Aprofitem els llibres! |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s