ESCOLA DE PARES

EscolaPares

Benvolgudes families,

Aquest any des de l’ Ampa ens hem proposat posar en marxa una nova comissió , que creiem molt necessària ” L’Escola de Pares “

Escola de pares neix amb la finalitat d’oferir una resposta a tots els interrogants que habitualment sorgeixen davant la tasca d’educar els nostres fills.

Sovint com a pares i mares podem trobar-nos perduts. Educar amb els valors de sempre , en el món d’avui pot ser molt complicat i el nostre dia a dia esgotador . Per això avui més que mai creiem en la necessitat d’oferir una escola de pares i mares. Un espai de coneixement , d’intercanvi, d’aportació i de desenvolupament, on puguem resoldre dubtes i compartir inquietuds.

Al llarg del curs escolar es dedicaran algunes tardes a oferir xerrades o jornades en què compartirem les millors claus educatives de mà de Psicòlegs , pedagogs, pares, educadors … des d’un punt de vista pràctic.

Mitjançant xerrades amenes i participatives tractarem els temes que més ens preocupen i afecten als pares d’avui ( Com resoldre conflictes a casa , Educació emocional, comunicació familiar , fomentar la creativitat , entre altres que siguin del vostre interès)

Aquestes es realitzaran al centre escolar , a partir de les 16:45 i per a tot el que vulgui assistir des de l’ Ampa es facilitarà un servei d’acollida per als infants. La idea d’aquesta comissió, no és només apropar a professionals del sector, sinó principalment a que pares que vulguin plantejar algun tema, que vulguin realitzar ells una xerrada , organitzar un taller per a nens, conta contes, etc. ho proposin i es pugui dur a terme al centre escolar.

És una iniciativa que ja s’està duent a terme en molts centres educatius de la nostra ciutat i que ens sembla molt interessant, enriquidora i volem que formeu part. Us mantindrem informats i esperem la vostra assistència. Per a qualsevol proposta o col·laboració  la comissió està oberta per a tothom que en vulgui formar part, us podeu adreçar al correu pares-pompeu-vng@googlegroups.com o al Ampa… En definitiva volem apropar més l’ Ampa a tothom.

De seguida us arribarà més informació, estem preparant algun taller per sant Jordi, per gaudir grans i petits… US ESPEREM!!

Anuncis

One thought on “ESCOLA DE PARES”

  1. Freelancing may also reѕult in a big “рlus” regardіng your income.

    As a substitute of having to settle for the pаrticular salary that is
    supplied by tɦe one law agency that you ϳust worҝ, yоu
    maу have quite a ⅼot off leewaʏ in setting yoսr individual paү
    rates. This issue can result in significantly more caѕh for you.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s