Resum assemblea anual AMPA 19 de Novembre de 2015 i comiat de l’AMPA

Us fem un resum dels temes tractats a la reunió de l’assemblea anual del dia 19 de Novembre de 2015

El director de l’escola el Xavi dona les gràcies a la junta que marxa i a la que es presenta. Parla de la festa del 75 anys de l’escola amb diferents propostes. També proposa fer la festa de la celebració del 75 anys el mateix dia de la festa de fi de curs, com a possible data proposa el 29/5. També comenta que es podria aprofitar la comissió de festes del AMPA per col·laborar i participar en la festa del 75 aniversari.

La Míriam, vocal, fa un resum del funcionament del AMPA principalment per els pares de P3, ja que aquest any per temes d’horaris no es va poder fer la presentació de l’AMPA en la primera reunió de l’escola.

La Blanca presidenta llegeix l’acta del curs acadèmic anterior i es dona per aprovada per 35 vots a favor.

L’Ana, tresorera, explica el balanç econòmic a nivell general del curs passat 2014-2015. En general: hi ha hagut 18 socis menys al AMPA, hi ha hagut menys venta de llibres, les subvencions han baixat per tema de retallades. Es recorda  algunes dels despeses de les que es fa càrrec AMPA com ara: el servei de biblioteca, secretària que està treballant a l’AMPA, festes de carnaval, fi de curs…

La Blanca comenta proposa pujar a 35 euros la quota anual del AMPA, per poder tenir diners suficients per totes les activitats i també degut a que fa molt de temps que no es puja la quota i és una de les més econòmiques de la majoria de les escoles. Es vota amb el resultat de 26 vots a favor, en contra 3 i abstencions 5, s’apropa la proposta.

La Mónica, vocal, informa de les activitats realitzades durant l’any acadèmic anterior que ha gestionat l’AMPA: les extraescolars, enllaços, castanyada, el desembre fa cagar el Tió, el casal de Nadal, la festa de carnaval, desfilada de disfresses, photocall i xocolatada. Sortida familiar a la neu, el Juny la Pedalada i activitats amb Need Sport a la platja conjuntament amb la botifarrada. Al Juny festa de fi de curs amb inflables i botifarrada. Juliol casal d’estiu. També paga l’orla de 6e. Venta de llibres.

Es tracta el tema de la renovació de la junta actual, cap dels membres de la junta actual es presenta, es presenten en bloc 14 pares/mares per la nova junta. La nova junta fa una petita presentació.

Finalment es dona per acabada la reunió.

Des de la junta anterior només dir que estem molt contents amb la feina que hem fet tot aquests temps: extraescolars, organització festes, automatitzar la venta de llibres, gestionar compres de material per l’escola, sortides amb families, posada en marxa enllaços, casals, bloc amb notícies…

Com sempre tot és millorable, encara que sempre hem intentat fer el millor per l’escola, col·laborant amb tot el que hem pogut.

Aprofitem per donar la benvinguda a la nova junta de l’AMPA i desitjar-los molta sort amb aquesta nova etapa!!!

Ens veiem per l’escola!!

Blanca, Ana, Miriam, Cristina, Mònica i Núria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s