Resum assamblea anual AMPA 26 de Novembre de 2014

Us fem un resum dels temes tractats a la reunió de l’assemblea anual del dia 26 de Novembre de 2014.

Es va donar per llegida i es va aprovar el resum de l’acta anterior.

L’Ana ens explica el balanç econòmic a nivell general 2013-2014. Incrementat quotes del socis, llibres hem tingut beneficis amb els que s’han comprat diccionaris, projectors i pissarres electròniques per l’escola. Hem tingut dos subvencions de l’ajuntament, una per ajudar a pagar el personal de la biblioteca i un altre per esports(xarxa, pilotes, etc). D’altra banda l’AMPA fa front als pagaments dels serveis: personal de biblioteca  i seguretat social, castanyada per tots els alumnes de 6e. que després les venen i les castanyes que es mengen els alumnes, es dona de menjar al Tió, carnaval(festa xocolatada) i festa de fi de curs que sempre son deficitàries, orles de 6e., venda de loteria, venda del llibre de 4a al AMPA per benefici per les colònies de 6e., sou de la secretaria, materials de papereria, donatiu per la festa inclusiva. També es fa càrrec de la quota de FAPAC, assegurança de responsabilitat civil.

La Mónica informa de les activitats realitzades(memòria) que ha fet l’AMPA durant aquest curs. La castanyada, el Tió, el casal de Nadal es va oferir però no va haver prou nens,  la festa de carnaval amb desfilada de disfresses amb un premi a tots els participants i xocolatada. La Pedalada i activitats amb Need Sport a la platja conjuntament amb l’escola Margalló i botifarrada. Exhibició de extraescolars i festa de fi de curs amb inflables, botifarrada. Casal d’estiu. Venda de llibres. Posada en marxa de les extraescolars i prova pilot extraescolars pels pares amb gran èxit de participació. També recordem que hi ha disponible un taulell de segona mà.

La Míriam explica les activitats proposades per l’any que ve: penjar els impresos de qualsevol inscripció de l’AMPA al bloc per que se’ls podeu descarregar, d’altra banda animem als pares a connectar-se més sovint al bloc per estar informats de totes les noticies que es van produint, activitats pels pares i en general les activitats que es van fer per aquest curs.

Respecte el tema de la venta de llibres: la Blanca ens explica els avantatges de vendre els llibres directament al AMPA i el procés que s’ha seguit aquest any, demanant els llibres aquest any a un editorial que ha muntat els lots de llibres i els ha distribuït a les classes. Això ha representat un benefici per tots, ja que els pares no han hagut de venir a comprar els llibres directament a AMPA i pel professors que des de el primer dia tenen disponibles els llibres a la classe.

D’altra banda, alguns pares comenten que en algun comerç han trobat els llibres més econòmics que a AMPA, es comenta que encara que fem un descompte als pares que compren els llibres a l’AMPA, l’objectiu de la venta de llibres és fer facilitar als pares comprar els llibres i intentar tenir un benefici amb aquesta venta per després comprar material per l’escola. L’escola no disposa de diners per comprar material addicional com els diccionaris, pissarres electròniques, bancs per l’escola, etc que compra l’AMPA. Cada any l’escola ens passa un llistat del que necessiten i AMPA intenta comprar tot els que pot.  L’escola demana per aquest any: projectors, minios, diccionaris, llibres 5e i 6e Medi la idea es que els compri l’AMPA i es quedi a la classe i que ja no s’hagin de comprar.

Respecte tema enllaços, la Cristina ens explica com està aquest tema, s’intenta que hi hagi 1 enllaç i 1 persona de recanvi per l’enllaç. Es disposa d’enllaços per molts cursos però encara falten per alguns, es recorda que si esteu interessats a ser un enllaç us podeu passar per AMPA per informar-vos.

La Blanca tracta de la renovació de la junta el proper curs, la junta en la seva totalitat ha decidit no renovar, si no surt ningú per la nova junta el curs següent no hi haurà AMPA, s’explica que passarà si no hi ha junta i les activitats que desapareixeran, com ara venda de llibres, extraescolars, festes, gestionar menjador, acollida, etc i que si no surten nous membres per la junta d’aquí a Maig finalitzaran totes les activitats de l’AMPA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s