Comunicat dels mestres en relació a la decisió de no fer sortides i colònies aquest curs

Ahir es va passar una nota informativa a tots els alumnes del centre signada per l’equip de mestres on s’informa sobre la mesura de no fer cap sortida ni colònies aquest curs.  Com a representants del pares i mares de l’escola, continuem pensant que és una mesura injusta i perjudicial pels alumnes, però valorem positivament que finalment s’informi als pares de les raons que motiven la presa d’aquesta mesura per part del professorat i on es concreta que sí que es faran algunes sortides que no generin un pagament.

Al Consell Escolar que es celebrarà avui dia 21 de setembre l’Ampa defensarà l’opinió dels pares sobre aquest tema i intentarem lluitar per les colònies almenys dels nens de 6è que acaben una etapa importantíssima a la seva vida i a la escola i que a hores d’ara no faran viatge de fi de curs.

El text del comunicat és el següent:

Benvolgudes famílies,

Tal i com s’ha anat informant en les reunions de nivell, aquest curs no es faran colònies ni sortides escolars que impliquin un pagament (sí que es faran sortides dins de Vilanova com les de la castanyada, Fira de Novembre, tallers a les biblioteques municipals, jocs esportius a la platja, etc.)

Aquesta mesura ve motivada per l’actitud no negociadora i no dialogant del Conseller d’Educació, que ha provocat decepció i un profund malestar entre tots els docents, menyspreant les condicions laborals dels professionals, retallant recursos humans i materials a les escoles, i imposant un calendari que planteja molts problemes a tota la comunitat educativa.

Tenim confiança que aquesta mesura ajudarà a obrir noves negociacions que ens portin a normalitzar la situació.

L’equip de mestres.

Anuncis

One thought on “Comunicat dels mestres en relació a la decisió de no fer sortides i colònies aquest curs”

  1. Em sembla perfecte que defenseu el fet d’anar de colònies i sortides. Suposo que serà una tasca difícil ja que a més a més si no ho tenen inclòs dins el currículum formatiu de l’escola doncs s’escuden així. Però em sembla molt injust de cara a l’alumnat. Ànims perquè suposo que serà un consell escolar complicat. I com a mínim salvar als de 6è. I a més a més el que em fa més por d’aquesta situació és que un cop ja no hagin fet colònies durant un any ja veurem si els propers anys en faran. Podeu preguntar això també, és a dir que si aquest any no en fan, la resta d’anys que passarà???? Crec que caldria buscar altres alternatives que no vagin en perjudici de l’alumnat. És una llàstima!!!!!!! Bona sort!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s