Donatiu pel terratrèmol d’Haití

L’Ampa va recollir 63,24 euros, per ajuda al poble d’Haití, és una quantitat petita però més val això que res, i que s’ha donat a la Creu Roja – Ajuda per Haití. Volem donar les gràcies a tothom que hi ha col·laborat.

Us adjuntem el mail d’agraïment que hem rebut de part de la CREU ROJA:

Volem agrair la collaboració i confiança que diposita en Creu Roja. Gràcies a la seva generosa aportació de 63,24 EUROS destinats a la campanya TERREMOTO HAITI 2010, Creu Roja pot desenvolupar programes de col·laboració i accions d’emergències a 80 països arreu del món i atendre col·lectius vulnerables del nostre país.

A Creu Roja treballem de manera prioritària en l’objectiu d’atendre qui més ho necessita, especialment amb les persones més vulnerables. Això comporta esforços constants per optimitzar els recursos i materials disponibles per tal de garantir la màxima eficàcia a qualsevol intervenció social i/o humanitària.

El pasado día 12 de enero, un terremoto de 7.0 de intensidad afectó Haiti, causando una vasta destrucción en la capital, Puerto Principe. Desde entonces, más de 400 efectivos de la Cruz Roja y la Media Luna Roja se han posicionado en la zona y más de 540 toneladas de ayuda de la Cruz Roja y la Media Luna Roja han llegado a Puerto Príncipe.

Les aportacions efectuades a programes i campanyes de Creu Roja són fiscalment deduïbles de l’impost corresponent. Una vegada acabat l’exercici fiscal, farem l’enviament del certificat amb el resum de les aportacions fetes a Creu Roja durant tot l’any per tal que comprovi i actualitzi, si cal, les dades personals, especialment el número o codi d’identificació fiscal.

Una vegada més volem agrair la seva solidaritat en nom de les persones i comunitats que reben ajuts i milloren les condicions de vida, especialment d’aquelles que pateixen per qualsevol causa. Esperem poder seguir comptant amb la seva generositat i fidelitat per a properes ocasions, en les quals, a causa de fets aliens, necessitem tornar a demanar ajut.

Salutacions.

Servei d’Atenció al Donant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s