Arriben les preinscripcions

Amb el nou calendari escolar, aquest any s’avancen les dates per  a realitzar les sol·licituds de preinscripció de nous alumnes als centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria pel curs 2010-2011, i també per sol·licitar el trasllat a altres centres (del dia 2 al 17 de febrer).

L’Escola també necessita fer una previsió dels germans que es matricularan al centre, i per això han passat una butlleta a les famílies, que cal omplir i presentar a Secretària abans del 22 de gener.

L’Escola organitzarà el proper dissabte 30 de gener, a les 11:00 i a les 11:45 hores, una Jornada de Portes Obertes per a les famílies que no coneixen l’escola i que han d’inscriure al seu fill/a el proper curs escolar. A aquestes jornades, com cada any,  hi assistiran membres de la Junta de l’Ampa per tal d’aclarir els possibles dubtes que tinguin els assistents sobre el funcionament de l’Ampa.

Recordar que és l’Escola qui gestiona tot el tema de les preinscripcions així que per a qualsevol dubte o consulta us haureu de dirigir a la Secretària de l’Escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s