Participeu amb l’Ampa!!!

j0438625Des de l’Ampa volem engrescar-vos i fer-vos viure més l’escola;  és per això que volem demanar la vostra col·laboració, del tot necessària per a poder fer activitats per als nostres fills.

Animeu-vos a formar part de l’Ampa de forma activa; us proposem varies formes de participar-hi:

“Bossa de pares i mares col·laboradors”

Pels que tot i que no disposen de massa temps, volen col·laborar puntualment en alguna de les activitats que realitzem (castanyada, tió, nadal, diades..)

Aquí teniu el document que cal omplir i entregar a l’Ampa: BOSSA DE PARES I MARES COL·LABORADORS

“Comissions de treball”

Per tal d’organitzar-nos millor necessitem que funcionin les comissions de treball, i obrim la possibilitat a tots els pares i mares de l’escola a participar-hi perquè entre tots puguem renovar idees i aconseguir fer coses noves i millorar les que ja es fan.

Al document adjunt trobareu tota la informació complementària sobre les comissions i la fitxa a omplir si en voleu formar part:   FULL INFORMATIU COMISSIONS 2009-2010

“Membre de la Junta”

Si vols participar de la feina diària de l’Ampa i de la presa de decisions, el teu lloc és la Junta.  La Junta es presenta a votació a l’Assamblea de socis, i són aquests qui la ratifiquen.

Després de la propera Assamblea de socis, la  Junta convida a una reunió (en horari de nit) a tots aquells pares i mares que hi estiguin interessats, i on s’explicarà la forma de treball, reunions, i objectius per aquest nou curs. És una reunió que no compromet a res i que serveix per acabar-se de decidir si teniu dubtes.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s